HP с нова операционна система на пазара

HP е най-голямата компания за технологии в света. Тя ще атакува пазара с новата си операционна система за мобилни апарати. Фирмата промотира новите си продукти, комплект мобилен телефон, смартфон и таблет компютър на изложение в Сан Франциско. Нов

2011-02-10 16:13:07
HP с нова операционна система на пазара
HP е най-голямата компания за технологии в света. Тя ще атакува пазара с новата си операционна система за мобилни апарати.

Фирмата промотира новите си продукти, комплект мобилен телефон, смартфон и таблет компютър на изложение в Сан Франциско. Новият и дългоочакван таблет компютър се казва ТъчПад и използва много подобрена Андроид операционна система.

Устройството е базирано на webOS и Android и съчетава много неща и функции. Системата Android има страшно много програми и игри и хората постоянно ги свалят. Целта е този пазар да се разшири и да има повече устройства и така да има повече достъп до всяка функция, която фирмата предлага.

НР в момента има пълно покритие на стоки като се почне от моливи, мине се пред принтери и подобни и се свърши с копютри и мобилни устройства. Фирмата е много силна и не е правила грешки като е инвестирала в нещо. Затова се вярва, че iPad скоро ще бъде отживелица и продуктът на НР ще доминира пазара, защото ще е с малко по-ниска цена и ще предлага повече екстри. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия